Met tuinberegening wordt een tuin met meerdere sproeiers systematisch besproeid

Beregening

Een installatie voor tuinberegening

Slepen met slangen en gieters is voorgoed verleden tijd. Met een professionele beregening kunt u onbezorgd genieten van uw buitenomgeving. Zorgvuldig aangelegd en vakkundig onderhouden door Van der Haar Waterprojecten. Kiest u voor onze techniek, dan bent u verzekerd van een beregeningsinstallatie die vele jaren meegaat en bovendien slim en efficiënt omgaat met water.

Onze professionele beregeningssystemen zijn in gebruik bij particulieren, bedrijven en gemeentes die ze inzetten voor onder meer tuinen, daktuinen, maneges, sportvelden en golfbanen. Het belangrijkste onderscheid van andere systemen is de bijzonder lange levensduur en de slimme en efficiënte verdeling van water over uw tuin.

Een beregeningsplan op maat

Elke David Pastrnak jersey cheap tuin is anders waar het gaat om grondsoort, beplanting, zon ligging en schaduwpartijen. wholesale football jerseys Daarom Pittsburgh Penguins elite jersey is een beregeningsplan altijd maatwerk. Wij zorgen er o.a. voor dat gevel en verhardingen droog blijft. Maar ook dat sproeiers elkaar minimaal overlappen, waardoor er geen water verspild wordt. Daarnaast is het belangrijk dat kwetsbare delen van de tuin een andere sproeilaag krijgen dan bijvoorbeeld uw gazon.

Wilt u geen omkijken meer hebben naar het besproeien van uw tuin? Dan is het mogelijk om beregening volledig te automatiseren met behulp van een regenmeter en een beregeningscomputer. Daarbij blijft handmatige bediening uiteraard ook mogelijk.

tuinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *