Afspraak maken

Aardwarmte

Aardwarmte voor woningen en bedrijven

Bronboring

Grondwaterbron voor proceswater of beregening

Drainage

Drainage voor uw tuin aanleggen

Zwembaden

Een zwembad aanleggen in uw tuin

Fonteinen

Fonteinen voor tuinen en openbare ruimtes

Vijver aanleg

Een vijver aanleggen in uw tuin

Grondwaterzuivering

Proceswater / grondwaterzuivering voor industriële en agrarische toepassingen

Ontijzering

Ontijzeringsinstallatie voor het zuiveren van grondwater

Beregening

Beregening voor uw tuin

Beregening voor uw tuin

Met tuinberegening wordt een tuin met meerdere sproeiers systematisch besproeid

Een installatie voor tuinberegening

Slepen met slangen en gieters is voorgoed verleden tijd. Met een professionele beregening kunt u onbezorgd genieten van uw buitenomgeving. Zorgvuldig aangelegd en vakkundig onderhouden door Van der Haar Waterprojecten. Kiest u voor onze techniek, dan bent u verzekerd van een beregeningsinstallatie die vele jaren meegaat en bovendien slim en efficiënt omgaat met water.

Onze professionele beregeningssystemen zijn in gebruik bij particulieren, bedrijven en gemeentes die ze inzetten voor onder meer tuinen, daktuinen, maneges, sportvelden en golfbanen. Het belangrijkste onderscheid van andere systemen is de bijzonder lange levensduur en de slimme en efficiënte verdeling van water over uw tuin.

Een beregeningsplan op maat

Elke tuin is anders waar het gaat om grondsoort, beplanting, zon ligging en schaduwpartijen. Daarom is een beregeningsplan altijd maatwerk. Wij zorgen er o.a. voor dat gevel en verhardingen droog blijft. Maar ook dat sproeiers elkaar minimaal overlappen, waardoor er geen water verspild wordt. Daarnaast is het belangrijk dat kwetsbare delen van de tuin een andere sproeilaag krijgen dan bijvoorbeeld uw gazon.

Wilt u geen omkijken meer hebben naar het besproeien van uw tuin? Dan is het mogelijk om beregening volledig te automatiseren met behulp van een regenmeter en een beregeningscomputer. Daarbij blijft handmatige bediening uiteraard ook mogelijk.

Grondwater of leidingwater?

Heeft u een grote tuin of heeft uw beplanting veel water nodig? Dan kan het interessant zijn om een grondwaterbron te laten boren. De kosten voor de aanleg van een dergelijk bron verdient u terug doordat u geen kosten meer heeft van het waterleidingsbedrijf. Beregening met grondwater is nog eens duurzaam ook!

Maar soms is het simpelweg voordeliger om gewoon gebruik te maken van leidingwater. De vakmensen van Van der Haar Waterprojecten denken graag met u mee om zo tot de beste en meest rendabele oplossing te komen.

Overleg en een zorgvuldige aanleg

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, stemmen wij vooraf en tijdens de uitvoering zorgvuldig af met u en/of met uw hovenier. Omdat Van der Haar Waterprojecten uitsluitend met compacte machines (onder meer sleuvenfrezen en graszodensnijders) werkt, wordt verstoring van bestaande tuinen tot een minimum beperkt. Uiteraard brengen we uw tuin weer netjes op orde als alle werkzaamheden zijn afgerond.

Offerte voor een beregeningsinstallatie

De kosten van een beregening zijn afhankelijk van uw wensen, de indeling en de grootte van uw tuin. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen door te spreken en om de locatie nauwkeurig te inventariseren. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan