Beregening van tuin of landgoed met Van der Haar WATERprojecten

Heeft u een tuin, een paardrijbak of een landgoed, dan is het tijdrovend om dit zelf te besproeien. Van der Haar Waterprojecten biedt mooie beregeningsinstallaties op maat aan die uw tuin, paardrijbak of landgoed automatisch besproeien. Verbruikt u veel water, dan kan het verstandig zijn om te beregenen met grondwater.

Tuinberegening op maat

Van der Haar Waterprojecten installeert, vervangt en onderhoudt beregeningsinstallaties op maat voor particulieren, verenigingen, gemeenten of bedrijven. Dit doen we zowel in nieuw aan te leggen tuinen als in reeds bestaande tuinen. D.m.v. de juiste machines zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk schade ontstaat. Met een beregeningsinstallaties van Van der Haar wordt uw perceel besproeid terwijl u toekijkt en achterover leunt.

Het beregeningsplan

De ene tuin is de andere niet. Daarom inventariseert Van der Haar Waterprojecten uw tuin zodat u een plan op maat krijgt.

De beregeningsinstallatie

We bepalen in overleg hoe de beregeningsinstallatie gaat werken. Gebruiken we grondwater, of is leidingwater voordeliger? Wij werken de installatie netjes voor u weg.