De juiste installatie voor tuinberegening op maat

Met een (geautomatiseerde) beregening kunt u onbezorgd genieten van uw buitenomgeving. Het systeem wordt zorgvuldig aangelegd en vakkundig onderhouden door Van der Haar Waterprojecten. Kiest u voor onze watertechniek, dan ontvangt u een beregeningsinstallatie gericht op de toekomst. Deze gaat slim en efficiënt om met water, heeft een lange levensduur en is bestuurbaar via smartphone of tablet.

Onzichtbare besproeiing

Van der Haar Waterprojecten ontwerpt watertechnische installaties die prachtig zijn weggewerkt in uw tuin. Onzichtbaar en bijzonder effectief. Een beregeningsinstallatie ontzorgt u, zodat u meer tijd heeft om van uw tuin te genieten. Onze kennis over water, bodem en techniek zetten wij daar graag voor in.


Is het voor u een idee om grondwater te gaan gebruiken voor het beregeningssysteem? Dan adviseert Van der Haar Waterprojecten u hier graag over.

Een beregeningssysteem voor iedereen

Onze beregeningssystemen zijn in gebruik bij particulieren, verenigingen, bedrijven en gemeentes. Ze worden ingezet voor onder meer tuinen, daktuinen, parken, maneges, sportvelden, en golfbanen. Het watertechnisch doordachte beregeningssysteem van Van der Haar Waterprojecten is uitzonderlijk efficiënt.

Vraag een offerte op maat aan

De kosten van een beregeningsinstallatie zijn afhankelijk van uw wensen, de indeling en de grootte van uw tuin. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen door te spreken en om de locatie nauwkeurig te bekijken. Voor het maken van een afspraak met van der Haar Waterprojecten kunt u contact met ons opnemen.

Bel of mail ons