Een beregeningsplan op maat

Elke tuin is anders wat betreft grondsoort, beplanting, zonligging en schaduwpartijen. Daarom is een beregeningsplan altijd maatwerk. Wij zorgen er voor dat gevels en verhardingen droog blijven. Maar ook dat sproeiers elkaar minimaal overlappen, waardoor er geen water verspild wordt, en er geen drassige gebieden ontstaan. Het is belangrijk dat kwetsbare delen van de tuin een andere hoeveelheid water krijgen dan bijvoorbeeld uw gazon. Al deze factoren stemt Van der Haar Waterprojecten in de planning nauwkeurig op elkaar af.

Dienstverlening in watertechniek

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, stemmen wij de werkzaamheden vooraf en tijdens de uitvoering zorgvuldig af met u of met uw hovenier. Aangezien Van der Haar Waterprojecten uitsluitend met compacte machines werkt, wordt verstoring van bestaande tuinen tot een minimum beperkt. Wij gebruiken onder meer sleuvenfrezen en graszodensnijders. Uiteraard brengen we uw tuin netjes op orde zodra alle werkzaamheden zijn afgerond.

Automatisch of handmatig bediend

Wilt u geen omkijken meer hebben naar het besproeien van uw tuin? Dan is het mogelijk om uw beregening volledig te automatiseren. Wij doen dit met behulp van een beregeningsautomaat en regenmeter. Ook is het mogelijk om met wifi het systeem via smartphone of tablet te besturen. Daarbij blijft de besproeiing uiteraard ook handmatig te bedienen.

Heeft u hier vragen over?

Neem contact op