Geniet met tuinberegening onbezorgd van uw buitenomgeving

Slepen met slangen is niet meer nodig. Met een (geautomatiseerde) beregening hoeft u alleen nog maar van uw tuin te genieten. Het systeem wordt zorgvuldig aangelegd en vakkundig onderhouden door Van der Haar Waterprojecten. Kiest u voor onze techniek, dan bent u verzekerd van een beregeningsinstallatie die vele jaren meegaat en bovendien efficiënt gebruikmaakt van het water.

Vakkundige beregening voor bedrijf en particulier

Onze professionele beregeningssystemen zijn in gebruik bij particulieren, verenigingen, bedrijven, gemeentes, de industriële en agrarische sector. Die ze onder meer inzetten voor besproeiing van (bedrijfs-) tuinen, daktuinen, parken, sportvelden, maneges en als stofbestrijding of dakkoeling. Van der Haar onderscheidt zich in de lange levensduur en de toegespitste manier waarop een beregeningsinstallatie wordt aangelegd. Hierdoor wordt er efficiënt met water omgegaan.

Beregeningsplan

Grondwater of leidingwater?

Heeft u een grote tuin, paardrijbak of is er veel water nodig voor uw doeleinde? Dan kan het interessant zijn om een grondwaterbron te laten boren. De kosten voor de aanleg van een dergelijke bron verdient u terug doordat u geen kosten meer heeft aan leidingwater. 


Advies op maat
Soms is het simpelweg voordeliger om gebruik te maken van leidingwater. De vakmensen van Van der Haar Waterprojecten denken graag met u mee om zo tot de beste en meest rendabele oplossing te komen.

Neem contact op