Verminder wateroverlast met een drainageSYSTEEM

Heeft u wateroverlast? Dit kan komen door een hoge grondwaterstand, hevige regenbuien of door een grondsamenstelling die te weinig water doorlaat. Er kan schade ontstaan aan uw woning, kelder of kruipruimte. In het ergste geval ontstaan er gezondheidsproblemen vanwege schimmelvorming. Met een doordacht drainagesysteem van Van der Haar Waterprojecten wordt overtollig regenwater of grondwater direct afgevoerd.

Experts op gebied van bodem, water én techniek

Van der Haar Waterprojecten is expert in watertechniek. Wij doen altijd grondig onderzoek en traceren de oorzaak van uw wateroverlast. Door jarenlange ervaring met oplossingsgericht werken, zijn wij in staat u een effectief drainagesysteem aan te bieden. Zo nodig installeren wij daarbij een pompput.

Neem contact op

Wat kost het aanleggen van watertechnische drainage?

De kosten voor drainage in uw tuin hangen sterk af van het soort drainage, de bodemconditie en de benodigde drainagecapaciteit. U kunt een precieze schatting bij ons aanvragen. Daarvoor maakt u een afspraak voor een bezoek bij u op locatie. Wij nemen de omgevingsfactoren op en maken een kostenplan in de vorm van een offerte.

Neem contact op