Onafhankelijk van waterlevering met grondwaterzuivering

Verbruikt u per jaar meer dan 800 m³ water? Dan is het gebruik van grondwater vaak voordeliger dan leidingwater. Van der Haar Waterprojecten voorziet particulieren en diverse soorten bedrijven van een installatie op maat. Zo voorzien wij momenteel een steenfabriek, ijsfabriek, recyclingfabriek, bakkerijen, groente- en fruitbedrijven, autowasstraten, agrarische bedrijven en kwekerijen van eigen grondwaterbronnen en grondwaterzuiveringsinstallaties. Tevens verzorgen wij ook het onderhoud voor een optimaal werkende installatie.


Met watertechniek van Van der Haar bent u onafhankelijk van waterleveranciers

De Nederlandse waterbronnen zijn stabiel, en leveren, mits diep genoeg geboord, een constante hoeveelheid water. Van der Haar Waterprojecten heeft toegang tot de geologische waterkaarten van Nederland. Wij adviseren u de juiste diepte voor uw industriële of agrarische proceswater. Informeer naar de mogelijkheden.


De juiste zuivering voor uw toepassing

Met een grondwaterzuivering en een bronboring bent u niet meer afhankelijk van een waterleidingsbedrijf. In hoeverre het water gezuiverd dient te worden, is afhankelijk van de beoogde toepassing. Zo heeft bijvoorbeeld koelwater andere eisen dan spoelwater of drinkwater voor vee.

Meer over agrarische toepassingen

Bespreek uw toepassing met Van der Haar Waterprojecten

Wilt u weten hoe u kunt profiteren van een zuiveringssysteem op maat? Van der Haar Waterprojecten komt graag bij u langs voor een vooronderzoek. We bespreken uw behoeftes, inventariseren de mogelijkheden en sturen u een passende offerte.

Maak een afspraak