proceswaterzuiveringsinstallatie op maat

In vrijwel ieder bedrijf wordt gebruik gemaakt van water: als koelwater, spoelwater, procesmiddel, oplosmiddel of als vervoermiddel. Al deze toepassingen samen, vallen onder de noemer proceswater. Van der Haar Waterprojecten biedt de juiste watertechnische installaties voor elk van deze toepassingen, op maat voor uw bedrijf. Wij werken in heel Nederland.

Het juiste water voor de juiste functie

De diversiteit van bedrijven zorgt ervoor dat er verschillende kwaliteitseisen aan het water wordt gesteld. Drinkwater gebruiken voor koeling is bijvoorbeeld erg kostbaar.


Het proceswaterzuiveringssysteem van Van der Haar Waterprojecten wordt volledig afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Niet alleen de benodigde kwaliteit en capaciteit maar ook beschikbare ruimte worden in deze aanpak meegenomen. Vooraf laten wij de kwaliteit van het grondwater in een laboratorium analyseren. Op basis daarvan wordt uw installatie berekend, geproduceerd en ingeregeld voor een optimaal resultaat. Van der Haar Waterprojecten ontwerpt en bouwt proceswaterinstallaties in eigen beheer.

Stel uw vraag

Offertes voor watertechniek op maat

Van der Haar Waterprojecten begrijpt dat elk bedrijf zijn eigen, specifieke eisen stelt aan het water. Wij komen daarom graag bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen en om uw bedrijf goed in kaart te brengen.

Maak een afspraak