Voor een ontijzeringsinstallatie belt u Van der Haar Waterprojecten

Het testen van uw grondwater kan voor uw toepassing van belang zijn. Soms bevat water namelijk meer ijzer of mangaan dan wenselijk. Gebruikt u 3 tot 4m³ water per uur, bijvoorbeeld voor het bijvullen van een vijver of voor beregening, dan is de AH400 meestal de beste oplossing.

Zuiveringsinstallatie AH400

Wij hebben de AH400 ontwikkeld voor de relatief kleinschalige gebruiker van ontijzerd water. Deze ontijzering is zowel geautomatiseerd als handbediend verkrijgbaar. Voor particulieren met bijvoorbeeld een zwemvijver, een koivijver of een irrigatiesysteem, is deze oplossing ideaal.


Een jaarlijkse watertechnische keuring

Van der Haar Waterprojecten biedt de mogelijkheid om uw installatie en uw water jaarlijks te laten keuren. Zo bent u ervan verzekerd dat u jaar in jaar uit kunt beschikken over grondwater van hoge kwaliteit.

Vraag meer informatie aan

Vraag een offerte
aan voor een ontijzeringsinstallatie

De kosten van een ontijzeringsinstallatie zijn afhankelijk van de grondwaterkwaliteit en het beoogde verbruik. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen door te spreken. Daarvoor komen we bij u op locatie en doen een inventarisatie. U kunt daarvoor contact met ons opnemen.

Een afspraak maken