Ontijzeringsinstallaties in eigen beheer geproduceerd

Van der Haar Waterprojecten ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt ontijzeringssystemen in eigen beheer. Doordat we maatwerk leveren en hoogwaardige materialen gebruiken, krijgt u een duurzame ontijzeringsinstallatie met een uitermate gunstig energieverbruik. De kosten ervan zijn afhankelijk van de waterkwaliteit en het beoogde verbruik.

Geautomatiseerde en handbediende ontijzering

Van der Haar Waterprojecten ontwerpt zowel voor particulieren als voor bedrijven toereikende ontijzeringssystemen. Het grondwater wordt vooraf geanalyseerd zodat u precies de juiste oplossing krijgt. 


Wij produceren systemen voor:
particulier gebruik,
maneges,
campings,
kwekerijen
autowasstraten,
agrarische bedrijven,
en industrie.

Vraag een offerte aan

Diverse installaties, ontwikkeld door Van der Haar Waterprojecten

De grootte van het filterbed stellen we af op het mangaangehalte in het grondwater. De analyse vooraf helpt bij de planning van het juiste systeem. Onze zuiveringssystemen heten AH400, AH600, AH800, AH1000, AH800+ en AH1000+. Hogere waarden stellen een hogere capaciteit voor, en de + geeft de filterkracht weer.

Een jaarlijkse watertechnische keuring

Van der Haar Waterprojecten biedt de mogelijkheid om uw installatie en uw water jaarlijks te laten keuren. Zo bent u ervan verzekerd dat u jaar in jaar uit kunt beschikken over grondwater van hoge kwaliteit.

Neem contact op