Van der Haar Waterprojecten installeert pompputten op maat

Pompputten zijn geschikt voor het verpompen van grote hoeveelheden water naar hoger gelegen gebied. Riool- en afvalwater verpompen zijn de belangrijkste toepassingen voor de pompputten van Van der Haar Waterprojecten. Onze experts in watertechniek bieden bedrijven en particulieren met een ongunstige ligging hiermee de gelegenheid om hun afvalwater naar het gemeenteriool te pompen. Drainage in laaggelegen gebieden is een andere belangrijke toepassing van onze pompputten.

Laat uw rioolpompput installeren door Van der Haar Waterprojecten

Een pompput moet aan alle watertechnische eisen voldoen. Van der Haar Waterprojecten helpt u bij de selectie van de juiste pompput voor uw doeleinde. Gebruikmakend van onze gerichte kennis over pompen en afvalwater, denken wij een installatie op maat voor u uit. Van der Haar Waterprojecten uit De Glind helpt met deze kennis gemeentes, bedrijven en particulieren aan de juiste pompputinstallatie.

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR EEN POMPPUTINSTALLATIE OP MAAT

Heeft u om wat voor reden dan ook riool- of afvalwater te verpompen? Van der Haar Waterprojecten bekijkt uw doel en maakt een plan op maat. Wij komen hiervoor op afspraak bij u op locatie en bespreken de mogelijkheden met u. Hierna ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte.


Heeft u een pompput op maat nodig?

Neem contact op