Een drijvende sierfontein als eyecatcher en beluchter voor uw waterpartij

Van der Haar Waterprojecten levert drijvende sierfonteinen voor grotere waterpartijen zoals parkvijvers, bedrijfsvijvers en particuliere waterpartijen. Deze bieden naast een prachtige uitstraling een sterke bijdrage aan de waterkwaliteit, vooral bij stilstaand water. We installeren deze in diverse formaten, met 1 of meerdere aanpasbare stralen, diverse vormen of beluchters. Dat is watertechniek waar u op kunt vertrouwen.

Mijd blauwalg met een beluchtende sierfontein

In wateren waarin nauwelijks beweging zit, kan snel blauwalg ontstaan. Blauwalg is gevaarlijk voor de gezondheid van mens en dier. Daarom is het van belang dat het water in beweging wordt gehouden. De zuurstof die d.m.v. de beluchtende sierfontein in het water wordt gebracht, voorkomt de groei van blauwalg. Het (zwem)water blijft hierdoor van betere kwaliteit. Van der Haar Waterprojecten beschikt over fonteinen en beluchters die alg in vijvers, singels, grachten, recreatiegebieden en plassen tegengaan.

Vraag advies aan

Een drijvende fontein op maat

Van der Haar Waterprojecten is bedreven in het ontwerp en de installatie van drijvende en vaste sierfonteinen. Wij bieden fonteinen aan die er mooi uitzien, de waterkwaliteit optimaal houden en zeer duurzaam zijn. Om uw mogelijkheden te bespreken, maken we graag een afspraak voor een bezoek. We bekijken uw locatie en bespreken de beste aanpak.. 

Neem contact op