Een prachtige siervijver BIJ uw huis of bedrijf

Een siervijver met waterplanten als kroon op een doordacht tuinontwerp. Een visvijver met een zeer hoge waterkwaliteit. Of een vijver als visitekaartje bij uw bedrijfspand. Elke waterpartij heeft zijn eigen karakter en aandachtspunten. Van der Haar Waterprojecten denkt als expert in watertechniek met u mee.

Factoren om rekening mee te houden

Een siervijver bestaat uit vele elementen. Verschillende factoren bepalen hoe de waterkwaliteit zal zijn. Al bij de aanleg van uw vijver moet u daarom rekening houden met wateroppervlak, diepte, soort en hoeveelheid vissen, beplanting en zonligging. Van der Haar Waterprojecten heeft uitgebreide kennis van al deze zaken. In overleg met u realiseren wij een vijver die met recht een aanwinst voor uw tuin kan worden genoemd.

Geen beperking in vorm of afwerking

Aangezien we vijvers op maat maken, kunnen we alle soorten vijvers realiseren zoals folievijvers in alle vormen, maar ook designvijvers met een natuurstenen rand, gemetselde vijvers, beeklopen, fonteinen of zwemvijvers met een houten vlonder. We kunnen uw vijver als watertechnici uiteraard in nauw overleg met u of uw hovenier ontwerpen, zodat deze naadloos aansluit bij het tuinbeeld.

Meer over de aanleg van uw siervijver