Watertechnische aanleg van uw siervijver gebeurt in overleg

Van der Haar Waterprojecten zorgt voor een optimaal aangelegde vijver. Dit doen wij door goed te overleggen met alle betrokkenen zodat een mooie vijver met een goede waterkwaliteit het resultaat is.

Aandacht voor de waterkwaliteit

De kwaliteit van het vijverwater is van groot belang voor het welzijn van uw vissen en waterplanten. Daar hangt het plezier dat u van uw vijver heeft mee samen. Al voor de aanleg denken we zorgvuldig na over hoe we een stabiele, hoge waterkwaliteit kunnen bereiken. Zo nodig zorgen we ervoor dat uw vijver zichzelf grotendeels biologisch reinigt d.m.v. een plantenfilter. Tevens kan het nodig zijn om met behulp van een zuiveringsinstallatie, bodemdrains, skimmers of beluchter de waterkwaliteit constant te houden. Graag willen wij u hierover adviseren.

Hoogwaardige rubberfolies

Van der Haar Waterprojecten gebruikt voor het aanleggen van vijvers hoogwaardige rubberfolies. In tegenstelling tot pvc-folies zijn deze rubberfolies uv-bestendig en duurzaam. Ze verharden of verpulveren niet, waardoor u jarenlang zorgeloos van uw vijver kunt genieten. Het liefst plakken we de rubberfolie op maat naar de vorm van uw vijver, zodat er geen vouwen ontstaan waar vuil zich kan ophopen.

Een offerte voor vijveraanleg

Heeft u interesse in een vakkundig aangelegde vijver met oog voor goede waterkwaliteit? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken, zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden.

Offerte aanvragen