Heerlijk ontspannen in uw eigen, sfeervolle zwemvijver

Baantjes trekken in uw achtertuin. Of met uw gezin genieten van heerlijk zwemwater tijdens mooie zomerse dagen. Dan is een zwemvijver de meest natuurlijke oplossing. Aangezien uw zwemvijver een natuurlijke uitstraling heeft, is deze in de andere seizoenen ook een lust voor het oog. De aanleg ervan vereist deskundigheid en ervaring. Dit is dan ook een must vanaf dag 1. Vraag daarom Van der Haar Waterprojecten om met u mee te denken. Wij kunnen als watertechnisch experts veel voor u betekenen.

Een zwemvijver oogt natuurlijk

Een zwemvijver is een watertechnisch systeem dat zichzelf op natuurlijke wijze schoonhoudt. Waterplanten en natuurlijke organismen spelen daarin een belangrijke rol. Er worden dus geen chemicaliën gebruikt.


Het zwemgedeelte
Het feit dat er gefilterd wordt d.m.v. waterplanten, betekent niet dat u zich daar een weg door heen moet banen. De vijver is zo ontworpen dat er een duidelijk zwemgedeelte is, en een gedeelte voor de waterplanten. Om vervuiling, bijv. blad, van het wateroppervlak te zuiveren, adviseren wij om een skimmer te plaatsen. Graag geven we uitleg over de mogelijkheden.

Een natuurlijke ervaring

U zult zich heerlijk voelen in een natuurlijke zwemvijver. Het water is vrij van chemicaliën, waardoor er geen irritatie aan uw huid of ogen ontstaat. Doordat het water continu wordt rondgepompt, is de warmte van de zon op het wateroppervlak verdeeld in het bassin. Tevens is het mogelijk om het water extra bij te verwarmen. De vijver heeft daardoor een aangename temperatuur. Heerlijk om tijdens een warme zomerdag langdurig met uw vrienden en familie in te verblijven.

Vraag een offerte aan