Afspraak maken

Aardwarmte

Aardwarmte voor woningen en bedrijven

Bronboring

Grondwaterbron voor proceswater of beregening

Drainage

Drainage voor uw tuin aanleggen

Zwembaden

Een zwembad aanleggen in uw tuin

Fonteinen

Fonteinen voor tuinen en openbare ruimtes

Vijver aanleg

Een vijver aanleggen in uw tuin

Grondwaterzuivering

Proceswater / grondwaterzuivering voor industriële en agrarische toepassingen

Ontijzering

Ontijzeringsinstallatie voor het zuiveren van grondwater

Drainage voor uw tuin aanleggen


Door een hoge grondwaterstand, hevige regenbuien of grondsamenstelling, die weinig water doorlaat kan het zijn dat u regelmatig en misschien wel chronisch wateroverlast heeft in uw tuin, omgeving van uw huis of paardrijbak. Dat kan hinderlijk of zelfs schadelijk zijn voor uw tuin, woning, kelder of kruipruimte. Te veel vocht in huis kan zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid. Door het aanleggen van een drainagesysteem wordt overtollig regenwater of grondwater afgevoerd.

Grondsamenstelling

De grondwaterstand en de grondsamenstelling hebben een grote invloed op de waterhuishouding in uw tuin of woonomgeving. Daarom onderzoeken we altijd de grondwaterstand en de samenstelling van de grond. Op basis van dit onderzoek berekenen we welke capaciteit uw drainagesysteem moet hebben en maken we een afwateringsplan.

Bij de aanleg maken we alleen gebruik van duurzame materialen die vele jaren meegaan. Door onze manier van aanleggen voorkomen we dat uw afwateringssysteem dichtslibt of dat de verkeerde waterlaag wordt afgevoerd.

Zorgvuldige aanleg van drainage

Wateroverlast? Een drainage systeem kan een oplossing bieden!

Van der Haar Waterprojecten legt drainage aan met compacte machines. Onze sleuvenfrees en graszodensnijders beperken de schade aan uw tuin tot een minimum. Na afloop van de werkzaamheden brengen we de tuin weer in oorspronkelijke staat terug. Bij nieuwe tuinen stemmen we de aanleg van het drainagesysteem zorgvuldig af met u en/of uw hovenier.

Wat kost het aanleggen van drainage?

De kosten voor drainage in uw tuin hangen sterk af van het soort drainage, de bodemconditie en de benodigde drainagecapaciteit. Wij maken graag een afspraak met u voor het doorspreken van uw wensen en voor een inventarisatie bij u op locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan