Afspraak maken

Aardwarmte

Aardwarmte voor woningen en bedrijven

Bronboring

Grondwaterbron voor proceswater of beregening

Drainage

Drainage voor uw tuin aanleggen

Zwembaden

Een zwembad aanleggen in uw tuin

Fonteinen

Fonteinen voor tuinen en openbare ruimtes

Vijver aanleg

Een vijver aanleggen in uw tuin

Grondwaterzuivering

Proceswater / grondwaterzuivering voor industriële en agrarische toepassingen

Ontijzering

Ontijzeringsinstallatie voor het zuiveren van grondwater

Fonteinen voor tuinen en openbare ruimtes

Draag bij aan de uitstraling van uw tuin met een vijve

Fontein in de tuin aanleggen? Van der Haar Waterprojecten

Van kleine drijvende fonteinen met een enkele straal tot grote, vaste fonteinen met meerdere wisselende stralen en verschillende straalhoogtes. Een fontein draagt positief bij aan de uitstraling van uw tuin, uw bedrijf of openbare ruimte. Van der Haar Waterprojecten realiseert hoogwaardige sierfonteinen. Ook verzorgen we het onderhoud en de reparatie van bestaande fonteinen.

Deskundig advies over de juiste fontein

Fonteinen zijn uit te voeren in vele soorten en maten en is daardoor altijd maatwerk.
Van der Haar heeft alle deskundigheid in huis om u een gedegen en onderbouwd advies te geven over mogelijkheden en beperkingen. Zo moet er altijd rekening gehouden worden met de windrichting en de naaste omgeving van een fontein om overlast voor u en uw omgeving te voorkomen.

Waterkwaliteit verbeteren met een fontein

In (grote) wateren waarin nauwelijks beweging zit kan al snel (blauw)alg ontstaan. Blauwalg is zeer gevaarlijk voor de gezondheid van mens en dier. Daarom is het van groot belang dat het water in beweging wordt gebracht, waardoor blauwalg voorkomen wordt en de kwaliteit van het (zwem)water in orde blijft. Het plaatsen van een fontein of een beluchter in het water heeft daarom, naast het optische effect, ook tot doel het water in beweging te brengen. Van der Haar Waterprojecten beschikt over diverse soorten fonteinen en beluchters die (blauw)alg in vijvers, singels, grachten, recreatiegebieden en plassen tegengaan.

Offerte voor de aanleg van uw fontein

De mogelijkheden en de kosten van een fontein hangen af van veel factoren. Wij maken graag een afspraak met u voor het doorspreken van uw wensen en voor een inventarisatie bij u op locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan