Afspraak maken

Aardwarmte

Aardwarmte voor woningen en bedrijven

Bronboring

Grondwaterbron voor proceswater of beregening

Drainage

Drainage voor uw tuin aanleggen

Zwembaden

Een zwembad aanleggen in uw tuin

Fonteinen

Fonteinen voor tuinen en openbare ruimtes

Vijver aanleg

Een vijver aanleggen in uw tuin

Grondwaterzuivering

Proceswater / grondwaterzuivering voor industriële en agrarische toepassingen

Ontijzering

Ontijzeringsinstallatie voor het zuiveren van grondwater

Proceswater / grondwaterzuivering voor industriële en agrarische toepassingen


Met een grondwaterzuivering en een bronboring bent u niet meer afhankelijk van een waterleidingsbedrijf.
Verbruikt u per jaar meer dan 1000 m³ water in uw bedrijf? Dan is het gebruik van grondwater vaak voordeliger dan leidingwater. Van der Haar Waterprojecten voorziet diverse bedrijven van een installatie o.a. een steenfabriek, ijsfabriek, recyclingsfabriek, bakkerijen, groente- en fruitbedrijven, autowasstraten, agrarische bedrijven en kwekerijen van eigen grondwaterbronnen en grondwaterzuiveringsinstallaties. Proceswater is ideaal voor industriële en agrarische toepassingen, informeer naar de mogelijkheden.

Een installatie op maat voor uw bedrijf

In vrijwel ieder bedrijf wordt gebruik gemaakt van water: als koelwater, spoelwater, procesmiddel, oplosmiddel of als vervoermiddel. Al deze toepassingen samen vallen onder de noemer proceswater. Deze diversiteit zorgt ervoor dat er per functie verschillende kwaliteitseisen aan het water wordt gesteld.
Het systeem wordt daardoor volledig afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Niet alleen de benodigde kwaliteit en capaciteit maar ook beschikbare ruimte worden in deze aanpak meegenomen. Vooraf laten wij de kwaliteit van het grondwater in een laboratorium analyseren. Op basis daarvan wordt uw installatie berekend en ingeregeld voor een optimaal resultaat.
Van der Haar Waterprojecten ontwerpt en bouwt proceswaterinstallaties in eigen beheer.

Gesloten zuivering / Ionenwisselaar

Over het algemeen wordt er geen drinkwater gebruikt voor industriële of agrarische processen maar ‘goedkopere’ soorten zoals grond- of oppervlaktewater.
Om het grondwater te zuiveren kan er een gesloten zuiveringsinstallatie of te wel een ionenwisselaar geplaatst worden om de waterkwaliteit optimaal te krijgen. Deze grondwaterzuiveringssystemen zijn geschikt voor proceswater in o.a. de levensmiddelenindustrie, groente verwerkende bedrijven en autowasstraten. Kwalitatief is het grondwater hoogwaardig dat het zelfs gebruikt wordt in de boom- en plantenkwekerijen en in viskwekerijen.
Op deze installatie geven wij maar liefst 10 jaar garantie op de waterkwaliteit en opbrengst.

Volledig zelfreinigende installatie

De gesloten zuiveringsinstallaties van Van der Haar Waterprojecten zijn volledig zelfreinigend. Door middel van een gepatenteerd aansturingssysteem wordt de waterzuiveringsinstallatie automatisch geregeld en schoon gespoeld.

U komt nooit zonder water te zitten

De overgang van het waterleidingnet naar een eigen grondwater voorziening wordt in nauw overleg met u gepland en uitgevoerd. Door het inzetten van een (tijdelijke) buffervoorraad garanderen wij de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Ook is het mogelijk om uw installatie omschakelbaar te maken naar het openbare waterleidingnet.

Gebruik van hoogwaardige materialen

Omdat het proceswatersysteem een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsprocessen passen wij uitsluitend hoogwaardige materialen toe. Hierdoor neemt de kans op storingen in belangrijke mate af. Dat scheelt aanzienlijk in de onderhouds- en reparatiekosten en zorgt voor een langere levensduur. Ook bieden we de mogelijkheid om jaarlijks uw installatie en uw water te keuren. Zo bent u er van verzekerd dat u jaar in jaar uit kunt beschikken over proceswater van hoge kwaliteit. Hiervoor geven we 10 jaar garantie op de installatie en waterkwaliteit.

Offerte en terugverdienberekening

Bent u benieuwd wat een grondwaterzuivering ( of te wel een proceswatersysteem) u kan opleveren? Wij maken graag een afspraak met u voor het doorspreken van uw wensen en voor een inventarisatie bij u op locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan