Diverse watertechnische installaties voor vele toepassingen

Van der Haar Waterprojecten is specialist in de aanleg van diverse technische installaties. De meeste van deze installaties ontwerpen wij zelf. Andere stellen we samen op basis van de eisen en omstandigheden van de klant. We gebruiken alleen hoogwaardig materiaal.

Grondwaterinstallaties

Met bronboring bent u als grootverbruiker goedkoper uit dan met leidingwater. Van der Haar Waterprojecten denkt met u mee en creëert grondwaterinstallaties die aansluiten bij uw behoefte.

Ontijzeringsinstallaties

In Nederland bevat grondwater vaak te veel ijzer of mangaan. Van der Haar Waterprojecten neemt een watermonster zodat het water in een laboratorium geanalyseerd kan worden. Bij afwijkende waardes bouwen wij een ontijzering op maat.

Grondwaterzuiveringsinstallaties

Waar u het grondwater voor gaat gebruiken, bepaalt de vereiste zuiverheid. Wij bieden diverse watertechnische installaties aan die het grondwater zuiveren voor allerlei toepassingen voor zowel particulier als bedrijf of gemeente.

Beregeningsinstallaties

Is uw tuin te groot om handmatig water te geven? De beregeningsinstallaties van Van der Haar Waterprojecten zijn uiterst efficiënt en van hoge kwaliteit. Het is mogelijk om uw beregeningsinstallatie d.m.v. wifi via uw smartphone te besturen.

Fonteininstallaties

Een fontein is een waar pronkstuk in uw tuin, park, waterpartij of bedrijfsvijver. Wist u dat de stroming bovendien zeer goed is voor de waterkwaliteit? Van der Haar Waterprojecten installeert zowel vaste als drijvende sierfonteinen.

Drainagesystemen

Blijf met waterproblemen niet te lang zitten. Het kan enorme schade aanrichten aan uw eigendommen en uw gezondheid. Van der Haar Waterprojecten installeert drainagesystemen op maat.

Vijverinstallaties

Een vijver met een doordachte waterzuivering bevat veel leven en is een prachtige toevoeging aan uw bedrijfstuin, park of buitenverblijf. Van der Haar Waterprojecten biedt diverse waterzuiveringsinstallaties, ook voor zwemvijvers.

Pompputsystemen

Een pompput is geschikt voor het verpompen van water over lange afstanden. Van der Haar Waterprojecten installeert regelmatig systemen op maat voor afvoer van riool- of afvalwater.