Afspraak maken

Aardwarmte

Aardwarmte voor woningen en bedrijven

Bronboring

Grondwaterbron voor proceswater of beregening

Drainage

Drainage voor uw tuin aanleggen

Zwembaden

Een zwembad aanleggen in uw tuin

Fonteinen

Fonteinen voor tuinen en openbare ruimtes

Vijver aanleg

Een vijver aanleggen in uw tuin

Grondwaterzuivering

Proceswater / grondwaterzuivering voor industriële en agrarische toepassingen

Ontijzering

Ontijzeringsinstallatie voor het zuiveren van grondwater

Het belang van goed onderhoud van de fontein in uw tuin


De vijver met fontein in uw tuin is een echte eyecatcher. Dit wilt u natuurlijk graag zo houden. Het is daarom belangrijk om de fontein te laten onderhouden. Niet alleen voor het oog, maar ook voor de gezondheid van uw vijver. Van der Haar Waterprojecten is expert in fonteinonderhoud en vertelt u hier graag meer over.

Voorkom verontreiniging van de fontein in uw tuin

Het water in ondiepe vijvers warmt door het zonlicht snel op. Door een stijgende watertemperatuur krijgen bacteriën en algen kans om te groeien. Dit natuurlijke proces beïnvloedt de kwaliteit van het water. Goede waterkwaliteit is voor elke fontein belangrijk. Vervuild water is slecht voor de organismen in uw vijver en zorgt voor o.a. verstopping uw fontein. Door slechte waterkwaliteit kan uw fontein een verspreider worden van bacteriën. Van der Haar Waterprojecten zorgt er met een doordacht onderhoudsplan voor dat de fontein in uw tui, bij uw bedrijfspand of de openbare ruimte schoon blijft.

Neem contact op voor meer informatie

Onderhoudsplan voor uw fontein

Hoe vaak de fontein in uw tuin onderhoud nodig heeft, is per fontein verschillend. Van der Haar Waterprojecten komt daarom altijd bij u langs om de fontein te bekijken. Op basis van de situatie en uw wensen, bespreken we de opties voor het onderhoud van uw fontein. Als we alle informatie hebben verzameld, stellen we een toegespitst onderhoudsplan op om uw fontein in topconditie te houden.

Fontein in de tuin seizoensklaar maken

De meeste fonteinen zijn tijdens de winterperiode niet in gebruik. Simpelweg uitzetten en niet meer naar omkijken tot het voorjaar, dat is geen optie. Weersomstandigheden zoals vorst kunnen schade aan de fontein veroorzaken. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Laat Van der Haar Waterprojecten daarom uw fontein winterklaar maken. In het voorjaar zorgen we ervoor dat de fontein weer in gebruik kan worden genomen. We maken de fonteinonderdelen schoon zodat u na maanden weer van uw pronkstuk in uw vijver kunt genieten.

Vraag een offerte aan