Afspraak maken

Aardwarmte

Aardwarmte voor woningen en bedrijven

Bronboring

Grondwaterbron voor proceswater of beregening

Drainage

Drainage voor uw tuin aanleggen

Zwembaden

Een zwembad aanleggen in uw tuin

Fonteinen

Fonteinen voor tuinen en openbare ruimtes

Vijver aanleg

Een vijver aanleggen in uw tuin

Grondwaterzuivering

Proceswater / grondwaterzuivering voor industriële en agrarische toepassingen

Ontijzering

Ontijzeringsinstallatie voor het zuiveren van grondwater

Een sierfontein: spetterend sieraad voor elke tuin


De Trevifontein in Rome is misschien wel ‘s werelds bekendste sierfontein. Zo’n imposante voorstelling is voor uw tuin misschien iets te extravagant. Gelukkig is er genoeg variatie in sierfonteinen die bijdragen aan sfeervolle en levendige tuinen. Van strakke, moderne tuinen tot romantische tuinen met een vleugje barok; Van der Haar Waterprojecten heeft voor elke tuinstijl een passende sierfontein, beekloop of waterval.

Waarom een fontein in de tuin?

Een fontein trekt de aandacht van mens en natuur. Het schept rust en tegelijkertijd brengt het leven in de tuin. Rust vanwege het continuerende schouwspel en het geluid van vallend water. Het water trekt vogeltjes aan. Daarmee brengt een fontein letterlijk levendigheid in uw tuin. Heeft u vissen in de vijver? dan zorgt een fontein voor meer zuurstof in het water vanwege de beweging in het vijverwater. Een sierfontein is dus niet alleen mooi om naar te kijken, het heeft ook een functionele waarde.

Wilt u een fontein in uw tuin laten plaatsen? Of bij uw bedrijfspand? Of wilt u als gemeente een fontein laten plaatsen? Neem dan contact op met Van der Haar Waterprojecten. We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Welke fontein kiest u voor uw tuin?

Er zijn veel verschillende soorten sierfonteinen zoals drijvende of vaste fonteinen, met 1 of meerdere spuitkoppen, diverse patronen en in hoogte verstelbare fonteinen, ook is een beekloop of waterval een echte eyecatcher. Opvallende varianten voor grote vijvers en tuinen of openbare ruimtes, maar zeker ook meer bescheiden modellen die prima passen in een kleinere vijver. Eigenlijk is niets onmogelijk want ook voor op maat gemaakte fonteinen bent u bij van der Haar op het juiste adres. Neem contact op met van der Haar Waterprojecten en wij maken uw waterpartij een lust voor het oog.

Van der Haar Waterprojecten onderhoudt uw sierfontein

Om ervoor te zorgen dat uw sierfontein goed blijft werken, is onderhoud nodig. Van der Haar Waterprojecten verzorgt naast installatie van fonteinen ook het onderhoud. Zo geniet u optimaal van uw fontein in de tuin. Neem contact op voor meer informatie. [link contact] Meer over fonteinonderhoud