Afspraak maken

Aardwarmte

Aardwarmte voor woningen en bedrijven

Bronboring

Grondwaterbron voor proceswater of beregening

Drainage

Drainage voor uw tuin aanleggen

Zwembaden

Een zwembad aanleggen in uw tuin

Fonteinen

Fonteinen voor tuinen en openbare ruimtes

Vijver aanleg

Een vijver aanleggen in uw tuin

Grondwaterzuivering

Proceswater / grondwaterzuivering voor industriële en agrarische toepassingen

Ontijzering

Ontijzeringsinstallatie voor het zuiveren van grondwater

Een vijver aanleggen in uw tuin

Het resultaat is een mooie, natuurlijke vijver als u een vijver laat aanleggen door ons

Een siervijver met waterplanten als kroon op een doordacht tuinontwerp. Een visvijver met een zeer hoge waterkwaliteit. Een zwemvijver om ’s zomers heerlijk in te ontspannen. Of een vijver als visitekaartje bij uw bedrijfspand. Elke vijver heeft zijn eigen unieke karakter én aandachtspunten.

Wilt u echt duurzaam kunnen genieten van een vijver, dan moet u al bij de aanleg rekening houden met wateroppervlak, diepte, soort en hoeveelheid vissen, beplanting en zonligging. Van der Haar waterprojecten heeft uitgebreide kennis van al deze zaken en kan in overleg met u een vijver realiseren die met recht een aanwinst voor uw tuin kan worden genoemd.

Geen beperking in vormen en afwerkingen

Omdat we vijvers op maat maken, kunnen we alle soorten vijvers realiseren. Folievijvers in alle vormen, maar ook designvijvers met een natuurstenen rand, gemetselde vijvers, beeklopen, fonteinen, zwemvijvers met een houten vlonder. Het is maar een greep uit de talloze mogelijkheden. We kunnen uw vijver uiteraard in nauw overleg met uw hovenier aanleggen, zodat een vijver naadloos kan worden ingepast in uw tuin.

Gebruik van hoogwaardige rubberfolies

Van der Haar Waterprojecten gebruikt voor het aanleggen van vijvers hoogwaardige rubberfolies. In tegenstelling tot PVC-folies zijn deze rubberfolies UV-bestendig en duurzaam. Ze verharden of verpulveren niet waardoor u jarenlang zorgeloos van uw vijver kunt genieten. Het liefst plakken we de rubberfolie op maat naar de vorm van uw vijver, zodat er geen lastige vouwen ontstaan waar het vuil zich kan ophopen.

Grote aandacht voor waterkwaliteit

De kwaliteit van het vijverwater is van groot belang voor het welzijn van uw vissen en waterplanten en dus uiteindelijk ook voor het plezier dat u van uw vijver heeft. Bij de aanleg van uw vijver denken we zorgvuldig na over hoe we een stabiele waterkwaliteit kunnen bereiken. Zonodig zorgen we er met behulp van een zuiveringsinstallatie, bodemdrains, skimmers, beluchter en/of verschillende filterzones voor dat uw vijver zichzelf grotendeels biologisch reinigt en de waterkwaliteit constant blijft. Van der Haar Waterprojecten legt vijvers aan met oog voor kwaliteit.

Offerte voor de aanleg van uw vijver

Heeft u interesse in een vakkundig aangelegde vijver? Wij maken graag een afspraak met u voor het doorspreken van uw wensen en voor een inventarisatie bij u op locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan